Recharge Image

Ons In-Charge programma maakt young professionals sterker en weerbaarder

Tijdens ons programma ontdekken deelnemers in drie dagen hoe hun batterij werkt. Hoe ze het best opladen. Ze maken kennis met tools, handvatten, inspiratie en kleine gewoontes waar ze altijd weer op terug kunnen vallen. En ze eindigen met iets heel concreets: een recharge plan – een plan dat ze helpt in charge te zijn voor topprestaties op de werkvloer.

Meer over het programma

Dit is wat andere mensen zeggen over the recharge club.

Dit moet echt standaard op kantoor staan! Het zou iedereen zo goed doen.    

De Zon Festival

Ik had niet verwacht dat zoiets kleins zoveel effect kon hebben.

Komm Schon Alter Festival

Echt super gedaan! Heel concreet en duidelijk zo, super veel aan gehad!

UVV Rotterdamse Helden

Het programma was heel leerzaam, maar ook leuk door de diverse activiteiten. Heel fijn om dit samen met mijn collega’s te doen, zodat we elkaar ook beter leren kennen.

For You Agency

Maroeska en Diede hebben een energieke Recharge Dag georganiseerd voor ons jonge team. Even uit de dagelijkse business en aan de slag met waar je energie van krijgt. Een perfecte mix tussen theorie en praktijk, met een flinke vleug humor. Wij hebben een mooie dag gehad! 

Young Impact

Met The Recharge Club kreeg ik weer besef hoe belangrijk het is om ook bewust rust in te plannen. Zo blijf ik beter in evenwicht en worden toekomstige doelen steeds meer haalbaar.

Rijkswaterstaat – Lisanne Bakker

Doordat ze hun eigen ervaringen meenemen de praktijk, geven ze zeer doelgerichte en realistische adviezen. Je kunt hier direct mee aan de slag.

MyParcel – Marjolein Lont

We organiseerde samen met The Recharge Club een teamdag met het thema 'opladen'. Het werd een memorabele en onwijs verbindende dag! Dank voor de hernieuwde energie en frisse inzichten!

Evolve – Anouk van Eijkeren

Ik zou een event van The Recharge Club zeker aanraden. De passie en positiviteit straalt van Maroeska en Diede af. Door deze toppers voel je je weer opgeladen en kan je er weer helemaal tegenaan!

ROC Mondriaan – Guusje Planjer

The Recharge Club heeft op een effectieve en laagdrempelige manier geholpen om te ontdekken waar we energie van krijgen en wat energie kost. Dit helpt ons dagelijks op de werkvloer!

Pixel Universe – Joren Jurgens

Het programma vloog voorbij en het heeft echt iets teweeg gebracht in onze teamdynamiek. We zijn opener naar elkaar, geven sneller en beter onze grenzen aan en het heeft een positieve verandering teweeggebracht in de manier waarop we samenwerken.

Swiftweb – Vincent Bosch

They were not only highly skilled but also incredibly knowledgeable. It was a perfect way to unwind and recharge, especially considering our demanding work schedules. It has left a lasting positive impact on our team.

UMC Utrecht – Sonal Patil

Door het programma van The Recharge Club beschik ik over een plan met tools die ik nodig heb om efficiënter met mijn energie om te kunnen gaan. Ik herken nu veel eerder wanneer  mijn batterij bijna op is, hoe ik dit voorkom en hoe ik weer kan opladen.

Breda University of Applied Sciences

Recharge Image

Wat je kan verwachten van ons programma:

  • Kleine investering: het programma duurt slechts 3 dagen.
  • Inzicht en bewustwording onder je young professionals.
  • Young professionals die meer in charge zijn.
  • Betere werkprestaties.
  • Recharge plan waar de young professional altijd op terug kan vallen.

We doorlopen drie stappen:

de kick-off, de modules en het recharge plan.

Recharge Image
1.

De kick-off

We trappen samen af. We introduceren het programma. Zo weten de young professionals die meedoen precies wat ze kunnen verwachten. We doen ook meteen een eerste oefening om inzicht te krijgen in de ‘energiestand’ van alle deelnemers en hoe tevreden ze daarmee zijn. Zie het als een nulmeting – een mooie basis om het programma mee te starten.

Recharge Image
2.

De modules

Na de kick-off begint het echte werk. Alle deelnemers doorlopen drie modules:

De supercharger: in de eerste module leren deelnemers hoe hun batterij werkt. Wat hun talenten, verlangens en dromen zijn. Waar ze van opladen. En wat ze het best kunnen doen om zich 100% te voelen.

De portable charger: we kunnen niet altijd 100% opgeladen zijn. En dat hoeft ook niet. Soms is bijladen naar 70% of 80% genoeg. In de tweede module leren en ervaren deelnemers hoe ze in drukke periodes tussendoor op kunnen laden en slim met hun energie om kunnen gaan.

De long lasting battery: deelnemers leren hoe ze het opladen van hun batterij duurzaam kunnen integreren in hun leven. Hoe zorgen ze ervoor dat ze hard kunnen gaan en toch op tijd opladen? Hoe vinden ze een goede, duurzame balans tussen werk en privé, tussen ambitie en uitrusten?

Recharge Image
3.

Het recharge plan

Aan het eind van het programma maken deelnemers een plan waar ze altijd weer op terug kunnen vallen: het recharge plan.

In het recharge plan vatten deelnemers voor zichzelf samen hoe ze het best opladen. Welke inzichten uit de afgelopen dagen het belangrijkst waren. Wat hun ambities zijn. Tijdens een gezamenlijk reflectiemoment bespreken we de plannen. Wat waren de grootste lessen? Hoe kunnen we elkaar motiveren? Hoe kan je als organisatie blijvend bijdragen aan een gelukkig en opgeladen team dat klaar is om topprestaties te leveren?

Onze basisprincipes

1. Alles in evenwicht

Lees meer

Er is niks mis met ambitie. Met hard werken. We houden er zelf ook van. We hoeven niet elke dag met onze ogen dicht op een meditatiekussen te zitten. Of wekenlang op retraites. Maar we kunnen ook niet alleen maar hard gaan, nooit rusten en alles perfect doen. Wij zoeken het niet in de uitersten, wij zoeken liever de middenweg, de balans tussen beide. Tussen meters maken en opladen. Tussen werk en privé. Het feestje en de rust. Het gevoel en de ratio. De ambitie en de tevredenheid met wat is. Want alleen als je in evenwicht bent, als je balans klopt, sta je met energie in het leven.

2. We gidsen, we sturen niet

Lees meer

Opladen – iedereen doet het anders. De een gaat er elk jaar een maand tussenuit om zich weer fris te voelen. De ander gaat een potje boksen en is daarna weer scherp. Weer iemand anders doet het liefst wat ademhalingsoefeningen door de dag heen. Er is geen one size fits all. Geen maatje die iedereen past. Dus we hebben geen hapklaar plan. We kauwen niks voor. Binnen The Recharge Club zetten we mensen in de positie om zelf te ontdekken wat bij ze past. Om zelf te leren hoe hun batterij werkt. We gidsen, we geven zetjes, maar we sturen niet.

3. Het hoeft niet perfect

Lees meer

Ons programma is niet zwaar. Niet zweverig. Wij maken persoonlijke ontwikkeling liever leuk en praktisch. Op ons platform nemen we mensen bij de hand. Ze kunnen er op hun eigen tempo doorheen. Bij ons geen moeilijke theorieën. Wij zorgen voor diepgang, zonder het ingewikkeld te maken. We geven concrete opdrachten. Handvatten waar mensen hun hele leven wat aan hebben. En we verwachten geen perfectie. Ook na afloop van ons programma blijft het vallen en opstaan. Het grote verschil? Mensen vallen wat minder vaak. En ze staan wat makkelijker op. Omdat ze daar nu de tools voor hebben.

4. Echte verandering

Lees meer

Verandering kan heel simpel zijn. Korte inspiratiefilmpjes. Praatjes van topsporters. Een event van een dag. Het kleine kan een groot verschil maken. Maar soms is er meer nodig en moeten we structureler aan de slag. Geen quick fix, maar een plan voor de lange termijn. Een nieuwe manier van denken. Betere gewoontes. Daar zijn onze programma’s voor. We helpen young professionals om zichzelf te leren kennen. Om grip te krijgen op hun batterij. En dat gaat niet zomaar. Dat vraagt om toewijding, kwetsbaarheid, een eerlijke blik naar binnen. Wat we ook doen: we zorgen dat er echt iets verandert.